Thursday, June 23, 2011

Bukan Penulis Baru

Assalamualaikum ,

- Sila jawab salam dulu oke -
helooo MALAYSIA ! ahahahah *beria* . Mcm la 1 Malaysia dok bace ape aku tulis kan . haha . Tu ha , ada yang siap cebik cebik mulut baca ape aku tulis ni . SILA POSITIF CIK ECHA ! oke baik , aku positif sekarang . Mesti korang senyum senyum baca blog aku kan ? kan ? kan ? KAN laaaaaaa .

 Oke la , kita cuba serius sikit :)
Sebenarnya aku bukanlah penulis baru sebab sebelum tadika lagi aku dah belajar menulis . Jadinya , kurang wajar kalau aku katakan aku ni penulis baru . Tapi amat bersesuaian la kalau aku dinobatkan sebagai PENULIS BARU DALAM DUNIA BLOG . *semangatnya perkataan dinobatkan*

Jadi aku menyeru kepada semua warga blog seantero alam untuk sama sama berganding bahu , berpegangan tangan , menari nari dan bergelak ketawa bersama aku dalam dunia blog ni . haha . merepek apa la aku memalam ni kan . Oke la , aku dengan penuh rasa hormat dan rendah diri , memohon kepada rakan rakan blog mahupun di luar dunia blog untuk kiranya sudi sudikan diri membaca blog aku yang tak seberapa ni . aku tau dah banyak dah blogger yang berjaya dengan cara penulisan masing masing . ada yang dah jadi bisnesman/women , artis , model , cikgu n macam macam lagi la . tapi pada aku , secara jujurnya aku create blog aku ni adalah untuk sama sama share kehidupan aku yang penuh dengan warna warni kehidupan , penuh suka dan duka ni dengan korang semua . takde lain yang aku harapkan , melainkan korang enjoy baca blog aku dan rajin rajinkan lah diri untuk follow blog aku yeeeeee . hehehe .

Oke la kalian ,
korang mesti nak tau sape aku kan ? kan , kan  kan ? hehe . oke , aku akan perkenalkan diri aku pada korang pada post yang seterusnya . sehingga berjumpa lagi ! aku sayang korang ! *tetibe*


Yang Suka Mengarut,
-cikEcha-






11 comments:

farhana said...

Welcome to blog world =) =) =)

Hermoine Granger said...

thanks pretty sis ! :) also thanks for following me :)

hayati muhamad said...

welcome2 :D

Kehidupan said...

selamat datang ke dunia blog

Anonymous said...

welcome to the club

HasNah Kawaii said...

Waaahh, dah ada blog!
suka3 ^_^

Happy Blogging Time :)

aten said...

selamat berblogging (!) visit n follow you :)

Aksesori Wanita Cantik said...

Welcome-welcome... echa ke nama manja.. hahaha

Gadis Hani said...

sudah follow u sayangs
follow me back oke

hayati muhamad said...

welcome echa ! let's blogging :))

Hermoine Granger said...

thanks dearest friends ! harus mengFOLLOW anda semua juga ! tq :D