Thursday, August 25, 2011

Lukisan 3D



Hai ! Harini aku nak share dengan korang beberapa keping lukisan 3D yang kalau kita tengok nampak macam real , tapi sebenarnya lukisan je . Aku google lukisan-lukisan ni . Dah lama dah aku tengok , cuma dulu aku takde blog , sekarang je baru buat . So mesti ramai antara korang yang dah pernah tengok lukisan - lukisan ni , tapi takpelah , aku share jugak la eh . Ada jugak yang masih belum pernah tengok kan . Layannnn =)














































Cantik ,pandai dorang melukis . Ni confirm la keje tangan omputih . Otak dorang tu ada je benda baru nak dibuat . K tu jela . Jumpa lagi . Tata ~



SukaSesuatuYangLain,
-CikEcha-


8 comments:

azman hairudin said...

da lame tgk gambar2 ni.tapi smpai skrg still kagum~ kreatif.

Anonymous said...

1 PERSON LIKE THIS

Hermoine Granger said...

man : kan ? echa pon dah tengok lama dah . tapi tula .... sume lukisan ni memang amazing la .kreatif gile =D

Hermoine Granger said...

thanks mr.anon ! huhu

ArulchelseA said...

wow..menarik lukisan ni..bila la dpt melukis cam ni..kih kih kih

StromKanzai said...

not bad :)

Hermoine Granger said...

arul : kan ? haha try la buat lukisan 3d sendiri kat rumah . mane tau kot jadi . leh post kat blog . hehehe :D


stromKanzai : hehe :)

Hood Kamil said...

Terbaik...quite nice..penah tgk but sgt lama time tu..dis entry reminds me to that pic again..ehe